Scroll Top

Faciliteiten

Orion Business center

Flexibiliteit is key. De campus beschikt over haar eigen business center waar op flexibele basis full-service kantoorruimte kan worden gehuurd. Daarnaast is er een meeting center aanwezig met vijf plu&play vergaderzalen.

Orion Gym

en gezonden levensstijl en prettige werkomgeving staan op de Orion Campus centraal. In het souterrain van het gebouw bevindt zich de Orion Gym. Beweging stimuleert de focus en je energielevel. Je werkdag starten of afsluiten met een lekkere work-out? De Orion Gym is voor alle medewerkers in het gebouw vrij toegankelijk.

Restaurant Catch

De campus beschikt over haar eigen restaurant ‘Catch’. Het restaurant serveert een heerlijke kop koffie en een diversiteit aan (lunch)gerechten bereid met hoogwaardige producten die met liefde en passie worden verwerkt. Authenticiteit, ambacht en lokale invloeden spelen hierin een belangrijke rol. Sluit de werkweek gezellig af met een borrel met collega’s op het heerlijke dakterras of in de lounge.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.